DRS. THEO VERBEEK

socioloog – psychoanalytisch psychotherapeut

Email: info@theoverbeek.nl
BIG: 79015481516
KvK: 34339936

Op maandagmiddag, dinsdag en woensdag  werk ik in Amsterdam en op donderdag in Callantsoog. Ik ben telefonisch bereikbaar op 06-10707520


U kunt overdag altijd een boodschap en telefoonnummer inspreken op de voicemail dan wordt u doorgaans binnen 24 uur terug gebeld. Voor spoedeisende hulp kunt u kontakt opnemen met uw huisarts die dan met de crisisdienst van de regionale GGZ kontakt opneemt.
Wilt u gemaakte afspraken afzeggen of wijzigen dan graag zo tijdig mogelijk. Afspraken korter dan 24 uur voor het geplande gesprek worden in rekening gebracht.

ROUTE AMSTERDAM

Vanaf Centraal Station Amsterdam neemt u lijn 12  en stapt uit bij het Roelof Hartplein. U loopt iets terug op de van Baerlestraat en ziet de Ruysdaelstraat aan uw rechterhand. Aan de rechterkant op nummer 49 A1-E treft u de praktijk welke deel uitmaakt van het Ruysdaelcollectief op de 3e etage.


Grotere kaart weergeven

ROUTE CALLANTSOOG

Sinckelsant 33 Callantsoog; per auto rijdt u naar het dorpsplein, langs de Albert Heijn, het VVV kantoor en langs de Lagere School , vervolgens dient u de 1e links en 1e links aan te houden. Aan de linkerkant ziet u geschakelde bungalows; de praktijkingang is bij de garagedeur.